vptz rijk van nijmegen gelderland vrijwilliger zijn

header vptz

Financieel Jaarverslag VPTZ Nijmegen

In zowel 2014 als 2015 sloot de Stichting Vrijwilligers Terminale Zorg Nijmegen het boekjaar af met een negatief saldo. Er zijn 3 oorzaken aan te wijzen voor deze verliezen.

  • De subsidie, verkregen van de Vereniging Vrijwilligers Palliatieve en Terminale zorg (VPTZ) Zuid Gelderland is in 2014 negatief uitgevallen. Dit werd veroorzaakt door het uittreden van VPTZ Groesbeek, Ubbergen, Millingen uit de Vereniging. De kosten van de beëindiging van de arbeidsovereenkomst met de 2 coördinatoren van VPTZ Groesbeek Ubbergen Millingen kwamen voor rekening van de Vereniging, waardoor onvoldoende subsidie overbleef voor de 2 aangesloten stichtingen.
  • Vanaf juni 2015 huurt de VTZ Nijmegen een pand van de Stichting Vrienden van Hospice Bethlehem. Vanaf dat moment drukken de kosten van de huisvesting op de rekening van VTZ Nijmegen. Ook zijn er eenmalige investeringen gedaan om de ruimte als werkruimte in te richten.
  • In oktober 2015, op de internationale dag van de palliatieve zorg, vierde onze stichting haar 30 jarig bestaan. Ter gelegenheid van dit jubileum is een boekje uitgebracht. Mede dankzij de sponsors konden de netto kosten voor dit jubileum worden gedrukt.

Voor een overzicht van financiële gegevens KLIK HIER

 

 

Ons werk
Vrijwilligers
Onze verhalen
Hulp aanvragen

Graag contact...

  1. Onjuiste invoer, probeer opnieuw svp.
  2. Onjuiste invoer, probeer opnieuw svp.
  3. Onjuiste invoer, probeer opnieuw svp.
  4. Invalid Input
  5. Invoer is niet goed gegaan, probeer svp opnieuw

Financiële steun

VPTZ Thuis Sterven Rijk van Nijmegen is een erkende ANBI-instelling.

Giften aan erkende ANBI-instellingen zijn voor de belasting aftrekbaar van uw inkomen.

Lees verder