vptz rijk van nijmegen gelderland vrijwilliger zijn

header vptz

Visie en beleid

In ons beleidsplan 2017-2020 schreef Marjo Albers - Akkers in het voorwoord op dit beleidsplan: “De komende jaren zal samenwerken een steeds prominentere rol gaan spelen in ons handelen. Langzamerhand voelen we ons daarom méér dan een samenwerkingspartner, We gaan verbindingen uitbreiden met bestaande en nieuwe verbindingen aan met nieuwe partijen."

Vanzelfsprekend nemen we als VPTZ Thuis Sterven Rijk van Nijmegen daar onze verantwoordelijkheid in. Daarom is het motto van het beleidsplan '"ER ZIJN" in samenwerking en verbinding'. Want door verbindingen in de formele en informele palliatieve zorg worden mensen in de laatste levensfase beter, ook al kunnen ze niet meer genezen. En precies daarom staan onze vrijwilligers opnieuw centraal in ons beleid. Want zij zijn degenen die ‘er zijn’. Samenwerken begint aan het bed.
Geïnteresseerd in dit beleidsplan, klik dan HIER.

We hebben het beleidsplan 2017 - 2020 vertaald naar het jaarplan voor 2018.  Onze plannen zijn daarin nog concreter gemaakt Voor het jaarplan 2018 klik HIER.

 

Op 9 januari 2019 is ook door het bestuur het jaarplan 2019 vastgesteld. Ook dit jaarplan is gebaseerd op het al eerder genoemde en gepresenteerde meerjarenplan 2017-2020 van onze stichting. Voor het jaarplan 2019 , klik hier.

Ons werk
Vrijwilligers
Onze verhalen
Hulp aanvragen

Graag contact...

  1. Onjuiste invoer, probeer opnieuw svp.
  2. Onjuiste invoer, probeer opnieuw svp.
  3. Onjuiste invoer, probeer opnieuw svp.
  4. Invalid Input
  5. Invoer is niet goed gegaan, probeer svp opnieuw

Financiële steun

VPTZ Thuis Sterven Rijk van Nijmegen is een erkende ANBI-instelling.

Giften aan erkende ANBI-instellingen zijn voor de belasting aftrekbaar van uw inkomen.

Lees verder